Nieuws

Elektronische leeromgeving

Goed nieuws! Leerlingen die begeleid worden door VORM, kunnen gebruikmaken van de elektronische leeromgeving (ELO) van onze partner Stichting INIO. De ELO biedt een professioneel, veilig platform voor het uitwisselen van documenten. Lespakketten, instructies, huiswerk, feedback, enzovoort – het kan allemaal via de ELO worden gedeeld!


Nieuwsbrief

Onze eerste Nieuwsbrief is uit! U kunt hem hier bekijken.


Lesmateriaal

VORM besteedt veel tijd en zorg aan het lesmateriaal. U kunt hier een voorbeeld bekijken, namelijk ons lespakket bij de graphic novel Persepolis – op de leeslijst van pre-IB (2).


10 blogs

Inmiddels zijn er tien blogs verschenen! Voor wie ze wil nalezen in een prettige lay-out heb ik ze samengevoegd. U kunt het document hier lezen of downloaden.


€ 100,- welkomstkorting

We werken momenteel hard aan het ontwikkelen van modern, uitdagend lesmateriaal. In de zomer van 2019 gaat VORM van start met het begeleiden van leerlingen onder het nieuwe IB-curriculum. We laten u graag delen in de feestelijke opening. Bij aanmelding vóór 1 juli 2019 voor één van de VORM-programma’s (pre-IB of IB) ontvangt u een korting van € 100,- op het reguliere tarief.


Brochure

Onze brochure is uit! U kunt de brochure hier downloaden.